Skala räkornaoch lägg i såsen. Hacka löken och stek mjuk i olivolja i en kastrull. Låt dra en stund och servera alt ställ in i kylen och värm upp när dom skall ätas
En favorit här hemma är thaismaker - lime, fish sauce, ingefära, vitlök, chili. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes ochvitlök. ½ tsk röd chili fliakes. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Men, den vårfagra fredagskväll i april förra året då vi första gången åt dessa räkor, pressade vi citron över dem, och dessutom vi svalkade våra strupar med
Blanda i räkornaoch dra ett par varv med pepparkvarnen. Tina räkornaoch torka av på hushållspapper. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen och koka den nästan klar (den ska gå en minut tillsammans med såsen sedan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.