Spara några räkor till garnering. Häll blandningen över räkorna, strö ev lite ost på. 200-300 g räkor. 1200-300 g räkor 125 g vitlöksost 2 dl ost 2 ägg 1 burk crème fraiche, 2 dl 1-2 msk dill Pajdeg 2 3/4 dl vetemjöl 1 krm salt 90g smör ½ dl vattenKör i hop degen i matberedaren. Grädda 15min i 175 grader Häll sedan i räkorna i pajskalet. Grädda 25 min i 175grader Garnera medräkor och lite dill
11 kokt potatis ½ burk tonfisk ½ dl yoghurt 1 msk sweet chilisås Salt Peppar Basilika 1 tunnbrödMosa potatisen med tonfisken, yoghurten, chilisåsen och kryddorna
Garnera medräkor och limeklyftor. Smaka av med pepparrot. Skala räkorna och dela dem i mindre bitar. Lägg ut de tre bröden med kortsidorna lite omlott med varandra
Servera på rostat bröd (godast blir det om du steker skivor av vitt bröd i smör) eller i bakad potatis, toppa med några hela räkor, en dillkvist och kanske en extra klyfta citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.