Värmen från vattnet kommer att göra att pastan fortsätter att mjukna efter tillagningen. hacka svampenoch stek i olja, tills den har släppt ifrån sig all vätska
200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar). 400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner
Skär filéerna och lägg uppe på pastan slå på lagom med sås. Koka pastanoch lägg upp på stora fat. Ta ut de färdiga kycklingfiléerna och smaka av och späd såsen med hönsbuljongen
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Om du använder bönor från burk - spola dem i kallt vatten
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag bestämde mig i stället för att använda varsin fin bit oxfilé att lägga på plankan med kantarellsås och västerbottenost ovanpå tillsammans med det klassiska spritsade moset
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.