Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
salt och nymald svartpeppar. 250 g pasta rigatoni. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Hade en kylskåpsrensning och hittade lite pesto, några soltorkadetomater, en röd paprika mm. Lägg till sist i spenaten och blanda ihop såsen medpastanoch lite av pastavattnet
Pastamed oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.