Smaka av såsen med salt, soja och svartpeppar. Skiva svampen, hacka löken, chilin och paprikan. När pastan är al dente (har tuggmotstånd men är kokt) så är den klar
Pastamedoxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Späd med grädde, vatten och viltfonden. Blir såsen för tjock späd med mjölk eller vatten. Stek ur vattnet ur svampen, tillsätt smör och lök, fräs tills löken mjuknat
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök och svamp tills något mjuka. 320 g pasta
Krämig, enkel & lyxig. Igår bestämde jag mig för att jag ville fira livet med en riktigt lyxigoch god pastarätt som min pappa brukade laga rätt så ofta
400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris). 400 g tagliatelle eller annan pasta (glutenfri om så önskas, t ex gjord av råris) färska basilikablad (valfritt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.