Börja medsvampen. Häll av pastan ochoch vänd runt i såsen tillsammans med finhackad persilja. Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten
Lägg upp pasta på tallrikar, lägg svampblandning på och toppa med lite tofutärningar. Medan pastan kokar börja med att fräsa svampen i lite margarin, tills allt vatten försvunnit
rensa och dela svampen i mindre bitar. Tillsätt broccoli, vitlök och senap. Salta och peppra. Vänd ner pastan i stekpannan, strö över timjan och servera
se hittade jag ett recept på Grön lasagne som jag modifierade lite så att det blev veganskt. Nästa lager med lasagneplattor ochspenat/tofusås, häll över den andra tredjedelen bechamelsås
Späd med grädde, vatten och viltfonden. Blir såsen för tjock späd med mjölk eller vatten. Stek ur vattnet ur svampen, tillsätt smör och lök, fräs tills löken mjuknat
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök ochsvamp tills något mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.