Här har jag stekt skivad fläskfilé, svampoch squash i förväg, soltorkadetomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Jag fick ett nytt recept av en arbetskamrat igår som hon i sin tur fått av sin mormor. Lägg tillbaks köttet och låt allt sjuda ihop till en krämig gryta
Recept. Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Här kommer ett recept som är lite småtrevligt så där. Fläskfilégrytamedsoltorkadetomateroch purjo. Strimla purjon ochsoltorkadetomateroch låt steka med tills löken mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.