olivolja, till stekning 3 klyftor vitlök smör, till stekning 4 färska salsicciakorvar 2 dl vispgrädde 3 dl passerade tomater 2 msk tomatpuré 1-2 dl vitt vin några kvistar oregano några kvistar timjan 4 port pasta, av favoritsort salt och nymalen svartpeppar några kvistar persilja
Koka pastan i saltat vatten två minuter kortare än anvisningen på förpackningen. Tillsätt pressad citron och rivet citronskal (endast det gula) och ta bort från värmen
Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat
Koka pastan enligt anvisning i välsaltat vatten. Riv ner citronskal i såsen precis när pastan är klar, fortsätt med dillen, kräftstjärtar och den kokta pastan
Ikväll blev det lite spagetti, salsiccia, tomater, grädde, ruccula å så lite vin. En smarrig och enkel pasta inspirerad från Coop, som förgyllde denna onsdag hemma hos oss
Detta recept räcker till sex personer och går snabbt att slänga ihop. fem kilometer från där vi bor. Idag då vi hängde hela dagen på vid poolen blev det en pasta till lunch
Recept hittar du HÄR. Häll i vatten och hackade ”barr” från rosmarinen. Pasta med salsiccia, fänkål & tomat är tillräckligt enkelt för att funka en vanlig tisdag i oktober
Här är receptet >. Med pasta och en driva riven parmesan så smakade detta minst sagt jäkligt gott. Ljuvligt mustig och grov tomatsås som kokar ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin - i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.