Jag tänkte att jag skulle ge ert ett kanonrecept på goda inlagda vitlöksklyftor. Jag har smaksatt min olja med röd och grön chili samt lite färska kryddor
Häll av vattnet från äpplena och vänd runt dem och dillen i kantarellerna strax innan servering. Dela kantarellerna för hand genom att riva dem längs skivorna
Torka av rödingfiléernaoch salta lätt. Du kan också använda dig av en kastrull med vatten och en flytande termometer (det viktiga är att vattnet håller exakt rätt temperatur)
Blanda saften från en apelsinmed olja, äppelcidervinäger och smaka av med salt och peppar. Koka upp vatten med lökpulver, vitlökspulver, salt och peppar
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kanel och nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Juliga kokostoppar med smak av saffran ochapelsin. Klä en plåt med bakplåtspapper. apelsin,. Dofter så som nygräddade pepparkakor, saffransbröd och struvor sprider sig i köken
Jag gjorde en supergod pulled pork med smak av apelsinoch en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.