Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. I steriliserade burkar med locket hårt åtdraget står den sig säkert flera månader, men jag tror nästan att den går åt fortare
Denna mustiga vallmokaka medsmakav äpple, kanel, kardemumma, muskot med ett täcke av pumpakärnor och mandelspån lär råda bot på (åtminstone för en kortare stund) en annalkande regnig och blåsig höst
Fantastiskt mustig, smakfulloch mmmmmm ljuvlig. Kolla kakan med en sticka för att se om den är klar. Detta är recept till en kladdkaka men som bakas i en sockerkaksform och under längre tid i ugnen
Min syster var ute och åt hos oss och vi bjöd på kycklingfilé medsmakav vitlök ochrosmarin. Bryn dem i smör i en stekpanna och krydda med salt, peppar ochrosmarin
Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök ochrosmarin, krydda med salt och peppar. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på och idag föll lusten till smakvännerna citron, samt vitlök ochrosmarin från husets täppa
Det har varit mycket med nya jobbet och en hel del runtresande till familj i början av sommaren. Antingen någon helt vanligt gräddglass med vanilj eller varför inte pröva tillsammans med något av mina glassrecept
Glaserade revben medsmakavingefäraoch citronDu behöver. 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.