Jag gjorde en supergod pulled pork medsmakavapelsinoch en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Denna är garanterat en avvärldens bästa kycklingpajer. Krydda med salt, svartpeppar och dragon. Så släng ihop lite purjo, champisar, grillad kyckling och lite mer
Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Och hur lätt var det inte att göra. Toppa sist med baconen. Antingen var jag väldigt hungrig igår eller så var detta extra gott för jag bokstavligen skrapade ur formen
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. Jag drar mig till minnes att jag faktiskt lovat er ett recept på min goda morots- och sötpotatischutney
Till sist - för att kompensera upp allt det sötebrödsaktiga - två suddiga mobilbilder från gårdagen då jag och mina två yngsta var på bio och tittade på filmen Solsidan
Ska lägga in lite före-och-efter-bilder, så ni kan få se vilket arbete Lars lagt ner. Lars har arbetat i uthuset non-stop hela helgen, så snart ska ni få se hur fint vi har fått det
Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Min syster var ute och åt hos oss och vi bjöd på kycklingfilé medsmakav vitlök ochrosmarin. Bryn dem i smör i en stekpanna och krydda med salt, peppar ochrosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.