Röding med kantareller och brynt sesamsmör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g rödingfilé, med skinn
  • Mos900 mjöliga potatisar (king edward) 2,5-3 dl mjölk 75 g smör 0,5 krm riven muskotnöt salt peppar
  • Brynt sesamsmör150 g smör 3 salladslökar, tunt skivade 1 klyfta vitlök, riven 1 msk rostade sesamfrön, gärna både vita och svarta 1 msk sesamolja 1 msk japansk soja
  • Kantareller1 l kantareller, små fasta 2 klyftor vitlök, tunt skivade 125 g sockerärtor, delade på diagonalen 1 knippe dill 1 citron, i klyftor sesamfrön, rostade olja, att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.