8 4 dl vispgrädde 4 ägg 2 dl socker 400 g färskost finrivet skal av 1 1/2 apelsin 150 g pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Cheesecakemed pepparkaksbotten. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Framförallt saknar jag snön, när den kommer så känns det automatiskt juligt. Andra advent firar vi med tända ljus, lite varm glögg och en riktigt god cheesecake
Den här underbara cheesecaken bjöd jag på för några helger sedan då vi hade gäster. Kakan bara osar jul då botten är med smak av pepparkakaoch fyllningen är en len och gula från saffran
Toppa med lingon och en delad pepparkaka. Avsluta med kräm. Blanda lingon, florsocker och vaniljsocker. Vispa färskost, grädde, florsocker och vaniljsocker fluffigt
Blanda saften från en apelsinmed olja, äppelcidervinäger och smaka av med salt och peppar. Koka upp vatten med lökpulver, vitlökspulver, salt och peppar
Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.