Först ut var en lax med vitvinsås och en kompott på äppleoch kålrabbi. Ibland händer det att jag tar den och alltid kul med lite nya förslag och tips som man kan ta med sig
Fiskdiskarna är fulla med färsk fisk och då måste man ju passa på. Servera med en stor grönsallad. Igår blev det en fin härlig bit torskrygg och då passade jag på att göra en fransk sås som jag velat prova en längre tid
Häll av vattnet från äpplenaoch vänd runt dem och dillen i kantarellerna strax innan servering. Dela kantarellerna för hand genom att riva dem längs skivorna
Rödingfilémedäpple, gurka och stenbitsrom. Servera fisken toppad med gurka ochäpple. Smaka av såsen med kajennpeppar och red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten
På med matolja på en plåt, vänd rödingfiléerna på plåten så de får olja runt om. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Ugnsbakad rödingmed löjromssås och gurkaFisken. Arvid har alltid varit bra på att prova nya rätter och Sigrid har nu under sommaren blivit mindre skeptisk till nya rätter hon med
Jag fick tag på fin torskfilé, tjock som torskrygg men till mindre än halva priset, när jag lämnade butiken hade jag även fått med mig några ostron och havskräftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.