Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostadpotatisoch blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Servera den grilladefläskkarrénmedrostadfärskpotatissalladoch vispat brynt smör. Fläskkarré. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Servera den grilladefläskkarrénmedrostadfärskpotatissalladoch vispat brynt smör. Fläskkarré. Ta ut smöret ur kylen och vispa det med en elvisp så att det blir lite luftigt
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme med portabellon och låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
Ta ut och krydda med örtsalt och malen svartpeppar. Men när alla smakerna som gifter sig så passar den söta kanelen helt perfekt in med det syrliga, heta i rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.