Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostadpotatisoch blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Servera fläskkarrén med den rostade paprikan samt zucchinin, potatisen samt melonsalsan. Ställ gärna potatisklyftornamed lite mellanrum ochmed yttersidan nedåt
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme med portabellon och låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
Krydda laxen med örtsalt och citronpeppar. Det här kan jag ju bara meddela er om att det blev gott. Lägg på potatis, grillad lax, sparris, ringla över dressingen och strö över riven parmesan
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.