Pressa lite grillad lime över. Couscoussallad med fetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärsk spenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vatten och grönsaksbuljong
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Häll vinägretten över salladenoch blanda väl. Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Vi grillar ofta, och vi köper ofta baguetter. Ibland får Diesel mata ankorna (änderna) i hamnen, men ibland gör vi ströbröd och ibland gör vi krutonger
Hacka en liten rödlök - behöver inte vara finhackad - lägg i skålen. lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål
Servera med färsbiffar och en kall, fräsch sallad. Det här är ett jättebra recept för dig som vill kunna förbereda middagen i förväg så att ansträningen innan maten står på bordet blir så liten som möjligt
Ta ut paprikan och lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. Grilla sedan kotletterna på glöden så de får fin färg runt om, stäng gärna locket under tiden som du grillar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.