Älgfärsbiff med svampsås
Hotell Tvärdraget
Hotell Tvärdraget
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 800 g potatis
  • Pannbiff
  • 600 g älgfärs
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 msk senap gärna dijon
  • 1/2 dl vatten
  • smör
  • Svampsås
  • 1 gul lök
  • 250 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk soja
  • salt och peppar
  • 3 morötter,
  • Skala och koka potatisen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.