4 2 förp potatisklyftor (à 500 g) 1 vitlöksklyfta ca 500 g kycklingfärs 2 tsk rökt paprikapulver 1 tsk spiskummin 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1/2 tsk sambal oelek 8 träspett 1 msk olja 1 msk smör Ajvaryoghurt 2 dl matyoghurt 1/2 dl ajvar relish salt peppar Till servering sallad silverlök i ringar fefferoni Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Skala potatisen, skär upp i mindre bitar och koka med salt. Häll i den hackade löken och morötterna. Häll ut vattnet, mosa potatisen med mjölken och smöret
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Suttit där med de röda hattarna på sned i goda vänners lag, haklappen på plats och slurpat i sig det goda från klorna samtidigt som man petat runt med spetsiga skaldjursbestick
Otroligt magisktoch vackert. Man känner sig som ett barn och kan nästan undra när skogens väsen ska komma krypande ut ur stubbar och hålor såsom John Bauers sagor när man var barn, dessa trollska sagor med bortbytingar, älvor, troll och andra väsen
De musslor som inte stänger sig helt slänger ni direkt. Klipp över lite persilja, dela en till lime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i ochettgott vin till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.