Älgfärsbiffar med ädelost
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl ströbröd
  • 0.5 dl grädde
  • 0.5 dl vatten
  • 2 msk kalvfond
  • 1 st gul lök
  • 1 st ägg
  • 1 msk färsk timjan
  • 1.5 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 500 g älgfärs
  • 100 g ädelost
  • 2 msk smör
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 2 tsk worcestershiresås
  • potatis
  • 200 g kantareller
  • 0.5 dl lingon
  • 65 g mâchesallad
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.