Älgfärsbiffar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2.5 msk havregryn
  • 0.5 msk potatismjöl
  • 0.5 dl matlagningsgrädde
  • 250 g älgfärs
  • 0.5 msk lökpulver
  • 0.5 tsk persillade
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 msk kalvfond
  • 1 st ägg
  • 1 msk matfett
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 2 skiva bacon
  • 1 st vitkål
  • rårörda lingon
  • potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.