Här hittar du massor av goda recept på rawfoodbakelser och tårtor, glutenfria bröd, LCHF, vegetarisk mat samt mina bästa tips på ekologiska hudvårdsprodukter.
Dela brysselkålen på mitten och koka belugalinser & brysselkål i varsin kastrull. Sallad. Stek mandlarna i en stekpanna utan olja tills de får lite färg
1. Värm upp en panna och lägg i kokosolja för stekning (utan smak). 2. Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk
1. Lägg alla dadlar tillsammans med jordnötssmöret i en mixer. Mixa till en jämn smet. 2. Rosta mandlarna i en stekpanna på låg värme i några minuter så att de precis börjar få färg
Pajskal. 1. Lägg solrosfrön och soltorkade tomater i en mixer och mixa tills massan klumpar ihop sig. Det är gott om det får vara lite bitar av frön i degen
Botten. 1. Lägg cashewnötterna i en mixer och mixa tills det blir ett krämigt smör. Det tar ett par minuter och du får stanna och skrapa ner nötterna från mixerns kanter ett par gånger under tiden
1. Värm ugnen till 200grader. 2. Tvätta potatisen. Torka den och pricka den med en gaffel. 3. Lägg in potatisen på en plåt i ugnen och baka den ungefär en timma eller tills den är mjuk