1. Lägg mandlarna i en mixer och mixa tills det blir ett fint mjöl.
2. Mixa dalarna till det blir en slät massa.
3. Blanda ihop mandelmjöl, dadelmassa, en nypa salt, vaniljessens.
4. Rulla små bollar av smeten.
5. Hacka salta jordnötter grovt.
6. Rulla varje boll i de hackade nötterna. Tryck in dom lite försiktigt så att de fastnar.
7. Doppa varje boll i choklad.
8. Dekorera med en halv nöt på varje boll.
9. Låt chokladen stelna och förvara i lufttät burk i kyl eller frys.
The post Rawfood bars – Snickers. Prova det – du kommer inte bli besviken. Om du blötlagt nötterna – skölj av och lägg dom på en handduk eller ett papper för att torka
The post Rawfoodsnacks – Snickersbollar appeared first on Angelas Heaven. De här söta rawfoodbollarna är en ny version av en gammal favorit – Snickersbars
Använd en stavmixer och en liten skål för att mixa agavesirap och spenat till en slät, grön sirap. Häll över sirapen till en större skål och tillsätt mandelmjölet
) Dadelbollar - nyttigt godis som passar både som rawfood mellis eller något gott till fikat. Så här fram på fredagseftermiddagen, med hela härliga helgen framför oss, tänkte jag det passar bra med ett litet godistips, ett nyttigt godistips
Zucchini pasta med raw ostsås. Zucchini pasta med raw ostsås. Raw "Ostsås". (2 portioner). 1 zucchini. Skala långa pasta bitar med hjälp av en potatisskalare
Rawfood bollar. 90 gram torkad mango. 1 dl kokoschips10 st. torkade aprikoser3 msk juice. ev. riven kokos. Blanda torkad mango, kokoschips och juice i en skål, låt dra i ca 5 minuter
Jag tycker RawFood är spännande om än extremt – för att kallas Raw får maten ej upphettats till mer än 42 grader, men bara genom att läsa ingredienslistan tycker jag mig bli lite piggare och starkare inför vintern som kommer snart
Passar utmärkt som mellanmål/snacks/sötsak m. Resultatet blev dessa rawfood-cahshew/kokosbollar som jag improviserade ihop utifrån vad jag hade hemma som jag tycker är gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.