Denna var ju en höjdare som min mamma skulle ha uttryckt det, detta blev iallafall årets påsktårta. Den är mäktig och räcker till fler än man tror när man ser den
Jag kör ju vanligen Dukan men känner att LCHF är lättast när man är bortrest och om jag blir sugen på att fuska på helgen och sånt så blir det LCHF istället för "vanligt"
Häll i det smälta något avsvalnade smöret. Rostbröd LCHF. Jag skar tunna skivor och frös in. Jättebra att ha i stugan, till utflyktsmackor, hamburger- och korvbröd
Därför har jag nu uppdaterat receptet så att det passar kvalitén på kokosmjöl som nu är mer vanligt. Under lång tid var detdet här glutenfria, low-carb-brödetdet enda bröd jag åt när jag undvek alla sädesslag (även naturligt glutenfria)
Den blev kanske inte som originalet rent utseendemässigt men det spelar ingen roll. Kombinationen vanilj och kardemumma gifter sig i munnen och det här är en sån här kaka som jag lätt skulle kunna äta lite för mycket av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.