Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 2 gula paprikor 400 g zucchini Arla® Svenskt Smör 1 burk kikärter à 400 g 1 burk konserverade hela tomater 1 krm svartpeppar 1 tärning grönsaksbuljong 1 tsk torkad timjan Gremolataröra: 250 g KESO® cottage cheese rivet skal av ½ citron 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk persilja surdegsbröd
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Jag brukar laga en liknande rätt med pasta, recept hittar du HÄR
Eller så har vi fokuserat så mycket på köttet att klassiska smaker och tillbehör har fått stå tillbaks när tjälknölen eller köttgrytan ska fram på bordet
Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Servera med potatisen och gärna en sallad. Stek lök och vitlök i stekpannan med quorn på medelvärme i ca 5 minuter
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
quorngrytamed sesamfrön. Dagen började med vattenläckage på jobbet, GAAAAAH. Hade en hel del huvudbry att ta itu med som inte bara innefattade vattnet- det är så mycket nu när semestertiden är här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.