4 portioner. 4 bifftomater 2 msk franska örter, ta annat om du vill 1 msk olivolja 2 msk balsamvinäger 200 g brieost 4 msk pesto 1 rödlök, skivad oregano Ugn
Hej vännen. Har du testat att göra din egen surkål ännu. Det är så gott. Än så länge finns det fin norsk kål att få tag på i varenda butik, så det är bara att köpa ett huvud och hacka loss
Gör så här Börja med att gröpa ur kärnorna ur pumpan och lägg dom i ett durkslag. Skölj pumpakärnorna med vatten och rensa bort allt pumpakött Lägg kärnorna i en skål, tillsätt rikligt med ljummet vatten, 1 msk äppelcidervinäger och 1 tsk salt
Även de, kommer vara utan kött eller fisk utan vegetariska. 24 Juli 2017. Grönsaker och Sallad,. Sås. Panerade Blomkålsbiffar med Ratatouille, Purjolökstuvning och Tzatziki