Fräs grönsakerna i en stor panna/wok i olja, gärna i omgångar med rikligt med curry. Ingredienser 4 personerRis½ - 1 påse quornbitar½ blomkålshuvud2-3 morötter1 zucchini1 gul lök1 röd eller grön paprika1-2 vitlöksklyftor1 grönsaksbuljongtärning2 burkar kokosmjölkCurrykryddblandningSaltGör så här
Vegetarisk thaisoppa 2 stora morötter1 purjolök 1 stor gul lök3 vitlkösklyftor 1 msk olja 2 burkar kokosmjölk2 dl vatten1 1/2 msk Röd currypasta Salt och peppar Finhacka alla grönsaker och fräs dem lätt i oljan i en kastrull, utan att bränna dem
Woka grönsakerna i en stekpanna med lite olja + sesamolja till de börjar bli lite glansigt. Häll på japansk soja, risvinsvinäger och äggnudlarna och woka någon minut till så att smakerna blandas
Om det nu har undgått någon så kör Wicklunds på vegetarisk vecka. Samtidigt ville jag hitta på ett nytt recept att dela med mig av, så det blev den här skitgoda, enkla och relativt snabba woken till slut
När de fått lite färg, tillsätt wokmixen och stek ett par minuter till. Servera woken med nudlar. 300 g wokmix, fryst men tinad. 300 g wokmix, fryst men tinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.