Testade något nytt med sötpotatis idag istället för att bara ugnsrosta dem så gjorde en puré med créme fraiche och parmesanost och till det en sallad med chévre och valnötter
Till det gjorde jag grönsaksbulgur - bulgur som jag blandade med lite stekta grönsaker. Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien med fetaostoch soltorkade tomater
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
När man väl läser det och sedan lagar och smakar maten så inser man att man fått en ny favorit. Ugnsbakad fetaost Ingredienser 1 fetaost örtkryddor, gärna timjan, rosmarin eller oregano olivolja Gör så här Sätt ugnen på 150 grader. Katarina Ekeström 1 fetaost örtkryddor
Den ugnsbakade färsen var saftig, och hade fin konsistens. Originalreceptet på den här ugnsbakade linsfärsen hittade jag på bloggen 'easy cheesy vegetarian' (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.