Ingredienser Portioner: 4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?
Smaka av med salt och peppar. Vänd osten först i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Stek osten i en stekpanna med olja tills den fått fin färg
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaostoch soltorkade tomater. Mosa fetaosten, riv vitlöken, strimla basilika och de soltorkade tomaterna
Men för ett par veckor sedan gjorde jag denna laxhistorien medfetaostoch soltorkade tomater. Mosa fetaosten, riv vitlöken, strimla basilika och de soltorkade tomaterna
Lägg i krossad/hackad tomatoch resten av kryddorna (inkl. Älskar ugnsbakad aubergine. Något annat som får mig att hisna är den här rätten med aubergine, fetaostoch oregano i en smakrik kombination
Vi åt potatismos smaksatt medcitron till vår fiskmiddag och det kan vi varmt rekommendera. Häll grönsaksröran på fisken, strö på örterna ochcitronskaloch häll vinet i formen
Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami ochtomat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.