1 salladsgrönsakerSkär
kyckling och potatis i fina bitar, ca 1,5x1,5 cm. Hetta upp olja i en kastrull och bryn löken och vitlöken sakta några minuter. Lägg i kyckling och potatis, slå i fond och kokosmjölk. Låt grytan koka sakta i ca 25 minuter tills potatisen är mjuk. Smaka av med fond. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen. Servera grytan tillsammans med ris och råkost. Tips – för att ytterligare höja smaken, tillsätt 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime och 1 msk socker.
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Det här är verkligen mat som går hem hos alla, barn som vuxna älskar det. Det funkar även perfekt att göra glutenfritt så längre ner i receptet finns den glutenfria varianten av tempurasmet
Ingredienser Portioner. 4 1/2 purjolök 2 vitlöksklyftor 2 morötter 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 l vatten 2 grönsaksbuljongtärningar eller motsvarande mängd fond 4 kycklingfiléer 250 g sojabönor 4 port äggnudlar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
2 msk Asian Fond Green and fresh (Touchof taste). 2 msk Asian Fond Green and fresh (Touchof taste). Ett enkelt recept på en lättlagad kycklinggryta som fått sin smakinspiration från Thailand ligger på lut här i köket idag, och vi hoppas det ska komma till användning och falla er på läppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.