Touch of Chicken Curry
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl lök, finstrimlad
  • 11 msk vitlök, riven
  • 11 msk olja
  • 1400 g kycklingkött, bröst eller lår
  • 1600 g potatis, fast och skalad
  • 16 dl kokosmjölk
  • 12 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Red and Hot
  • 14 port vitt ris, kokt
  • 1 salladsgrönsakerSkär kyckling och potatis i fina bitar, ca 1,5x1,5 cm. Hetta upp olja i en kastrull och bryn löken och vitlöken sakta några minuter. Lägg i kyckling och potatis, slå i fond och kokosmjölk. Låt grytan koka sakta i ca 25 minuter tills potatisen är mjuk. Smaka av med fond. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen. Servera grytan tillsammans med ris och råkost.   Tips – för att ytterligare höja smaken, tillsätt 1 msk fisksås, 1 msk pressad lime och 1 msk socker.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.