Bryn det i en stekpanna eller wok med olja. Servera med kokt jasminris. Garnera med koriander och chili. 6 kycklinglårfiléer. 12 msk kycklingfond. 11 msk asiatisk fisksås. 1Skär kycklingköttet i strimlor. 1Späd medkycklingfond, fisksås och kokosmjölk
Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 2 tsk sweet chili sås. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Servera kycklingenmedjordnötssåsen, krispiga grönsaker, koriander och ångande varmt ris. Häll på sojan i pannan och låt fräsa med till den gett färg och smak åt kycklingen
Putsa kycklinglårfiléerna och skär varje filé i två bitar. Låt lingonen åka med de sista minuterna. Lyft ur den ur pannan, klicka i lite mer smör och bryn kycklingen väl runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.