kyckling i bit

kyckling i bit

Kokt kyckling med currysås

Kokt kyckling med currysås

Ta upp kycklingen. Ta bort skinnet och ta loss köttet från benen. Späd med kycklingbuljong och grädde, litei taget, under ständigomrörning
Currykyckling

Currykyckling

Tänk på att äpplet går snabbare att tillaga än t ex potatisen så de kan vara halverade medan potatisen är skuren ilitemindrebitar
Kycklinglår i ugn

Kycklinglår i ugn

Bind en bit steksnöre runt mitten på varje kycklinglår så håller det formen och blir jämnare stekt. Bryn kycklinglåreni smör runt om samt salta och peppra dem
Kycklingklubbor med gurkmeja

Kycklingklubbor med gurkmeja

Dela kycklingenimindre delar. Skär förslagsvis dem i två genom leden på klubborna. Välj en ugnsfast panna så kan du steka klart kycklingeni den i ugnen
Kyckling med kapris och oliver

Kyckling med kapris och oliver

Bryn kycklingen runtom iolivoljai en stekpanna. Stöt rosmarin, vitlök och peppar i en mortel. Lägg över i en gryta och krydda med salt

Kycklinglever anglais - med bacon & kapris

Putsa kycklinglevern från ev hinnor och senor, salta och peppra. Skölj och dela potatisen på längden. Vänd kycklingleverni vetemjöl och stek dem i smör i en stekpanna
Kycklinglever i fransk senapssås

Kycklinglever i fransk senapssås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram kycklinglever 1 msk smör 1 st gul lök(ar) 2 msk fransk senap 1 msk soja 0,5 dl rött vin 1 msk rosépeppar 1 msk maizena 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Köp receptet