Det kommer bli fler kvällar med recept från Turkiet under det kommande året, jag letar också efter en riktigt bra Turkisk restaurang i Stockholm – för att leta inspiration till fortsatta kulinariska äventyr – tipsa gärna i kommentarsfältet
Vänd dem lite då och då så får de en jämn stekning med lagom mycket färg. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs. Hetta upp en panna med olja eller smör och stek bröden ca 2 minuter
Det gör jag bäst promenerandes med hund sällskap. I eftermiddag har jag gått en långrunda med Tyra. Det finns många tankar som tar för stor plats innanför pann benet och då behöver jag fundera och sortera
Nöj dig inte med de thailändska som Squid brand och köp absolut ingenting från Blue Dragon, som du hittar i dagligvaruhandeln, hellre en Gorbypirog än något, vad som helst, från Blue Dragon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.