. Det var ju i somras jag och Plommonet träffades för att laga mat tillsammans, och inte förrän nu kommer jag mig för att skriva om den finfina chimichurrimarinerade tofun vi (bland annat) åt
Glöm smaklös tofu, den här är det bra drag i. Superenkelt att fixa till men du behöver lite tid eftersom löken ska bli riktigt mjuk så att den blandar sig fint
Fråga efter de vegetariska dumplingsarna så visar personalen dig gärna. Tofu är världens bästa grej. Särskilt när det numera finns så många roliga varianter att få tag på, låt oss nämna ett par bara för sakens skull
Tabouleh, Tabboule, Tabouli, etc. Den här salladen har lika många stavningar som recept. Salladen kommer ursprungligen från Libanon men serveras i hela mellanöstern
Hej. Som ni kanske vet så är ett av mina projekt framöver att driva #passionmatlagning tillsammans med fantastiska Zeina ”Zeinas Kitchen” Mourtada på Fryshuset Grundskola Västra i Husby
Det här med vegetariskt är lite svårdefinierat, ärter du inte ägg eller mjölk så går naturligtvis denna rätt bort, men då är du säkert expert på att hitta ersättningnsprodukter