Enl original receptet ska man även ha kokosmjölk till men det har jag bytt ut mot grädde. Har även upptäckt att gör man den ena dagen och äter den nästa dag blir det ännu godare
Det vietnamesiska köket är verkligen en guldgruva. Det känns inte riktigt som Sichuan, ännu. Som jag ser det är en god fisksås grunden till en lyckad vietnamesisk måltid
Tillsätt detmjölkfria margarinet. Jag klickar i det i bitar. -). Häll up den på bakbordet. Och har du ingen surdegsgrund – sätt en så kan du sedan alltid baka gott vete- och glutenfritt bröd
Så för att vända en tråkdag till något betydligt roligare fick det bli en dag köket, bland kastruller, vispar och en massa gottigt, bara sånt som gör mig på betydligt bättre humör
Efter lite sökande både häran och däran beslöt vi att den skulle få ingå i en gratäng med andra godsaker, ett beslut som visade sej var väldigt lyckat - om vi får säga det själv
Det här är mormors recept på knäckebröd. Det är gott, enkelt och fullproppat med nyttiga frön. Mormorsknäckebröd5 dl vatten, 37 grader25 g jäst3 tsk salt1 dl linfrö1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön3 msk olja2 dl rågsikt2 dl grahamsmjöl8 dl vetemjöl1. Lägg på plåt och grädda i 200-225 grader ca 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.