3 rätter från det Sichuanska köket
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 320 g vit fast fisk
  • 1 msk kinesisk
  • 1 msk soya
  • 1 nypa salt
  • 1/4 tsk socker
  • 6 skivor ingefära
  • 10 minuter
  • 2 msk olja
  • 1 msk jordnötsolja
  • 1 st skivad röd chili
  • med frön
  • 3 msk skivad ingefära
  • 2 st skivade vitlöksklyftor
  • 5 st skivad salladslök
  • 1 st medelstor
  • 1 msk soya
  • 1 st nypa salt
  • 1 min
  • 2 minuter Till
  • 150 g skivat innanlår
  • 1 st utskuren
  • 30 sekunder och
  • ½ tsk salt
  • 1 msk ostronsås
  • 1 msk soya
  • 1/4 tsk svartpeppar
  • 1/4 tsk socker
  • ½ msk kinsesiskt risvin
  • 1 tsk sesamolja
  • 2 msk vatten
  • 3 tsk maizena
  • 1 msk jordnötsolja
  • 2 st hackade vitlöksklyftor
  • 1 st litet blomkålshuvud
  • 2 st vårlök
  • 2 cm bitar
  • 3 cm riven ingefära
  • 2 msk jordnötsolja
  • 1 st grön paprika i strimlor
  • 1 st röd paprika i strimlor
  • 3 st mosade
  • 1,5 dl rostade jordnötter
  • 4 st torkade chili
  • 1 msk krossad sichuanpeppar
  • 1½ msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 msk risvinäger
  • 2 msk vatten
  • 1 msk maizena
  • ½ tsk brunt socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.