2 morötter
6-8 potatisar smör, till stekning 0,5 g saffran 200 ml fiskfond 200 ml hummerfond 5 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 2 teskedar salt 2 teskedar peppar 250 g räkor, handskalade i lake 250 g kräftstjärtar 500 g blåmusslor 250 g lax 1 purjolök, den vita delen, hackad
Låt allt bli varmt och servera därefter med ris. 2 dl crème fraiche gourmet, saffran & tomat. 300 g quornfiléer 2 dl crème fraiche gourmet, saffran & tomat 100 g frysta, tinade små broccolibuketter olja till stekning ris
Hittade detta goda recept på Tasteline. Denna fisksoppa måste du bara testa, den är liksom mums. Mina smaklökar älskar den i matlagning i alla fall och eftersom jag köpte hem flera påsar saffran denna julen så har jag med glädje några kvar till matlagningen framöver ♡
Under tiden tar du en stor bit tunnbröd och täcker den med västerbottensost. Smaklig måltid. Fisksoppamedsmakavsaffranmed västerbottentunnbröd 4-6 portioner. 1 paket saffran. Tillsätt saffran och fisken i soppan och låt sjuda i ca 5 minuter innan servering. 1 paket saffran
Den här fisksoppan är både lättlagad och lätt att äta…. Avokadoolja, som är både mild i smaken och nyttig, men en annan olja med mild smak går förstås lika bra
Späd ev med vatten. Sila av i en ny rymlig gryta. Vid servering toppa gärna med lite matlagningsyoghurt. Fräs dem i Milda flytande margarin i en gryta tillsammans med ingefära och citrongräs i 1 minut
Vitvinsvinägern tas från uppkoket med vitlöksklyftorna. Smakaavmed salt och peppar efter smak. Jag har gjort det igen, en ny smakmed marinerade vitlöksklyftor
Fisksoppan är riktigt bra, men inte perfekt. Skönt det med kocken för honom gillar vi skarpt. Sen istället för massor av sönderhackade grönsaker och fisk så är grönsakerna och fisken fint och snyggt skurna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.