Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Men tänk, nu så är vi där igen, så där nära den där dagen som så många går och väntar på. Dagen som har fått en sång tillägnad sej, en egen rätt som den har lagt beslag på och som om det inte räckte med det så har den dessutom fått en aktivitet på sin hals
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Sött, syrligt och krispigt. Marängbottnar kan man alltid förbereda dagen innan och finns det ingen tid att göra lemon curd eller tårtbottnar så köp det helt enkelt
Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Med tanke på alla recept på granola och müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.