Sött, syrligt och fräscht!
Bagerskan
Bagerskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk socker och
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1,5 gelatinblad i kallt vatten, tar ca
  • 10 minuter Kramar ut gelatinet och lägg i den varma grädden, låt grädden dock svalna något innan annars riskerar du att förstöra gelatinet
  • 1,25 dl gelesocker och låt koka i ca
  • 30 sekunder Låt svalna något innan du fyller på gelen i burkarna så att den inte smälter sönder pannacottan
  •  
  • Sammanlagt går det åt
  • 7,5 dl grädde
  • 6 msk socker
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 4,5 dl gelatinblad
  • 1,5 dl vatten
  • 4 msk valfri Sodastream Naturals smakessens
  • 2,5 dl gelesocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.