Lägg tillbaka köttet och löken i grytan med såsen och lägg även i äppleoch sockerärter. Bryn köttet och löken i lite matfett och krydda med salt och peppar
Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 11 äpple, i tärningar. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikan och bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
Nu är det inte långt till december och då är det saffran som gäller, denna himmelska krydda, så medan gratängen gosade till sig i ugnen svängde jag ihop en sats lågkolhydratsaffransbullar (kan också göras till lussekatter)
Häll i milda mat (går säkert bra med annan liknande "grädde") och tillsätt sist äppleoch osten. Stek den i smöret tills den får fin färg, krydda den med svartpeppar och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.