Om du vill kan du också lägga i några kanelstänger, det är alltid gott ihop med plommon. Jag hejdade mig den här gången eftersom en av döttrarna frågade om jag måste ha kanel i allting
I högen av utriva recept som jag samlat på mig hittade jag det här receptet medvaniljoch mörk rom. Jag hade tänkt att baka eget rostbröd att ha till, men eftersom jag är själv hemma med min vilda lilla dotter och jag inte orkar vänta till min man kommer hem ikväll, så kändes det enklare att slänga ihop scones
Lägg i en stor gryta med vatten ochkanel, och koka upp. Dela plommonen och ta ur kärnorna. Häll i sockret och koka upp, låt koka häftigt i 3 minuter. Skumma noga och låt stå i 15 minuter innan marmeladen hälls upp på rena burkar. 1 bitar kanel
Fördela persika och jordgubbar i pajbottnen. GLUTENFRI En söt paj med syrlig fyllning. Du kan fylla den med blandade bär också om du vill, men snåla inte medvaniljpulvret
Häll upp i en skål och pudra över generöst medkaneloch häll på cashewmjölk. Pulsmixa lätt tills du har en mjuk konsistens med bitar av äpplet och nötterna kvar
Snabbgjort och jättegott på ostbrickan. Koka upp tillsammans med. 6 små burkar 1100 gram plommon 4 dl syltsocker 1,5 tsk vaniljpulver Halvera och kärna ur plommen. 1,5 tsk vaniljpulver
Marmelad är perfekt - gott som det är som pålägg, till pannkakor, i kakor - och en alldeles utmärkt liten sak att ta med sig om man blir bjuden på fika eller så
Sötmed samtidigt syrlig. Plommon som ska bli plommonmarmelad smaksatt medkaneloch rom. Lägg dem i en stor gryta (ej aluminium) tillsammans medkanelstängeroch vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.