riven mörk choklad medcitronsmak, eller siktad kakaoTill servering. Vill du inte använda alkohol kan du i stället koka en simmig lag på pressad citron, lite vatten och lite socker, och använda i stället för Limoncellon
Pressa limejuicenoch lägg i den tillsammans med. En modifierad variant av key limepaj som jag gjort många gånger, men tyckt de flesta recept är på tok för söta, denna är lagom balanserad med en stark frisk limesmak
Här kommer ett underbart recpet på en söt, syrligoch så fräsch RAW limepaj. Olja en pajformoch tryck därefter ut nötblandningen med fingrarna i hela pajformen – ställ in i kylen
Avgör själv hur syrlig du vill ha fyllingen, det är lätt att smaka av och blanda i lime efterhand. Eftersom att pajen är ganska syrlig är det gott att servera en klick len vispgrädde till för att balansera upp det hela
Häll i citron saft, rivet skal, socker och äggen. Pajdeg. Häll i fyllningen i pajskalet (i formen) och lägg i ugnen i ca 5 minuter. 1 - 2 oressade citroner. 1 rivet citronskal
Jag hade en färdig pajdeg från Picard i frysen, och började fundera på vad jag skulle kunna fylla den med när jag inte hade några av de mer vanliga ingredienserna till pajer
Garnera med vispad grädde ochlimeskivor. Rör ner limesaftoch skal. Vispa äggulorna tills de börjar tjockna och tillsätt sedan den kondenserade mjölken och vispa tills det har tjocknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.