Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör. Lägg över kycklingen i en gryta och tillsätt crème fraiche, vatten, fond och senap
Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
De varmrökta fläsket som puttrar i balsamvinägern blir sötsyrligtoch karamelliserat och tillsammans med tomaternas syra och parmesanostens fylliga smak så har vi helt enkelt en fem-itta
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Sött, syrligtoch krispigt. Marängbottnar kan man alltid förbereda dagen innan och finns det ingen tid att göra lemon curd eller tårtbottnar så köp det helt enkelt
Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.