Svamp- och cheddarbiffar med brunsås
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid: 50 minuter
  • 500 g skogschampinjoner
  • 200 g cheddarost, exempelvis Allerum eller Garant
  • 0,5 gul lök
  • 1 dl pankoströbröd
  • 3-4 msk neutral olja att steka i
  • 2 krm salt
  • färskmalen svartpeppar
  • 10 g torkad karljohansvamp
  • 2 dl kokhett vatten
  • 2 dl grädde, exempelvis havrebaserad
  • 2 msk smör, exempelvis veganskt
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 tsk Maggisås eller ljus soja
  • 1 tsk brynt schallotenlöksfond
  • 1 tsk koncentrerad svartvinbärssaft (går att utesluta)
  • färskmalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.