Veckans så otroligt goda pirog med svamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. Â Det behövs inte mer men den blir både saftig och så god vi är verkligen glada att vi kom att tänka på den här pirogen
svampoch ädelostlasagnen häromsisten. Vilken sorts svamp man har spelar mindre betydelse. ingredienser saknas, chilin blir smaklös och så fortsätter det hela tiden
Det finns olika sätt att rensa svamp, en del sorter som vanliga kantareller går enklare, medan trattkantareller, trumpetsvampoch soppar kräver mer noggrann rensning
Det är alltså stekta svampar som man lägger ett pocherat ägg över. Stekt svamp. Mamma, två syskon varav en med respektive, moster, kusin och två syskonbarn fyllde huset under fredag och lördag
Servera soppan med en klick av moset toppat med hela svamparoch selleriblad. Rensa svampen. svetta lök, vitlök och rotselleri på medelgod värme under lock
Ost- och skinkpaj med svamp är en av mina favoritpajer som går snabbt att laga ihop och passar utmärkt till både utflykter, lätt luncher men även som förrätter
Gnid in brödet med en vitlöksklyfta, lägg på svampoch räkblandningen. En något ovanlig kombination med kantareller och räkor som lirar fantastiskt bra ihop
Skär svampen i skivor. Denna rätt går väldigt fort att göra och är väldigt god. Perfekt vardagsmat för den som vill äta enkelt och nyttigt med rena smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.