Jag gjorde en stor omgång och fick ihop nästan veckans alla måltider, så skönt. Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Har du syltade katareller hemma så slår du på en skvätt ocksåoch använd dig av oljan. Slå på risen och rosta riset så att det blir glansigt och nästan genomskinligt
Hittade ett par andra soppar också, och några helt okända svampar som jag inte vågar äta. När jag kom hem till pappa ikväll så gick jag nästan direkt ut i skogen för att leta upp lite svamp
Låt den därefter rinna av och blanda alla ingredienser till såsenoch häll i svampenoch blanda. Vill man ha svampar som ger ett stunsigare motstånd så rekomenderar jag verkligen att använda blek taggsvampoch fårticka och pröva sig fram
Industrin har tillsatt mer och mer socker i inläggningslagen på både sill och grönsaker under de senaste decennierna, så nu tror många att det måste vara mycket socker tillsatt för att kunna hålla länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.