Krämig polenta m rostade kikärtor, gremolata & tomater
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g romanticotomater
  • 0,75 dl olivolja
  • flingsalt och färskmalen peppar
  • 2 burkar kikärtor
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk sirap
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk timjan
  • örtsalt
  • 3 dl bladpersilja
  • 2 små citroner, gärna ekologiska
  • 2 små klyftor vitlök
  • 2-3 msk olivolja
  • 2 dl polenta
  • 1 l vatten
  • 100-150 g skotsk/engelsk cheddar, ex Allerums eller Garants (skippa för vegan)
  • 2 msk smör, exempelvis ICA:s eller Carlshamns mjölkfria
  • 0,5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.