Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Fräs köttet i omgångar, blanda ner grönsakerna och i med vatten, buljongtärning och koka upp. Eftersom det är svamp i, och ingen i min familj äter det utom jag, gjorde jag en annan variant till dem
Den kokade jag sedan och förvandlade till biffar tillsammans med blandad svamp. Jag gav snabbt upp försöket att skala den med potatisskalare, och skar den i stället i skivor och skar bort det tjocka skalet med kniv
Servera köttet med västerbottenpurén, svampfräsetoch balsamicoskyn. Rotade nyligen upp en gammal kokbok med de bästa recepten från Scan och hittade ett recept med klassiska smaker men ändå lite nytt
Ha i fonden och smaka av med salt och peppar. Lyckos er som har Karl Johan i skafferiet efter denna svamphöst, jag har några påsar kvar och den kommer oavkortat gå till pastarätter där den så väl hör hemma
Skiva lök ochsvamp, fräs i olja tillsammans med vitlök. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Häll i lite ny olja och woka purjolöken, löken, svampenoch bambuskotten. Potatismjölet pudras över köttet, rör om och häll därefter över vatten och olja
Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket
Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.