Ingredienserna till en risotto kan varieras i det oändliga, allt ifrån klassikern Risotto alla Milanese med saffran till Risotto al Barolo med rött vin och korv eller varför inte som här, en variant med härliga och nyttiga grönsaker
Tea gillade risottonoch åt en STOR portion tillsammans med vita bönor. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
tomateroch en bit bröd. Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Tycker vi firar med ett recept på risottooch kantareller. När grönsaksbuljongen kokat upp, är det bara att lite i taget hälla det i kastrullen medrisotton
har läst någonstans att stärkelsen i riskornet bryts ut i risottonalltmedan man rör i det. serverad till min svamprisotto som jag beställde på en jättemysig familjär vingård
Krydda medsvampsalt (eller någon annan krydda) och rör om. Jag fyllde tomaternamed kokt vildris som jag blandade med en smakrik och örtdoftande lök- och shitakeröra
Till maten, det är ju ingen hemlighet hur jag känner inför risotto (jo jag älskar det) och det här är mitt senast provade risottorecept, medsvampoch saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.