Tea gillade risottonoch åt en STOR portion tillsammans med vita bönor. Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Jag åt risottonmed knaprig bacon ochärtor, fullt tillräckligt för mig. Med så mycket buljong och ost som det är i risotto så blir smaken ganska "tung" och det är väldigt mäktigt
Tycker vi firar med ett recept på risottooch kantareller. När grönsaksbuljongen kokat upp, är det bara att lite i taget hälla det i kastrullen medrisotton
har läst någonstans att stärkelsen i riskornet bryts ut i risottonalltmedan man rör i det. serverad till min svamprisotto som jag beställde på en jättemysig familjär vingård
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Till maten, det är ju ingen hemlighet hur jag känner inför risotto (jo jag älskar det) och det här är mitt senast provade risottorecept, medsvampoch saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.